ARAÇ İLÇE DEVLET HASTANESİ KANTİN İHALESİ İLANI
27 Temmuz 2023

ARAÇ İLÇE DEVLET HASTANESİ KANTİN İHALESİ İLANI

1-Aşağıda nitelikleri verilen işletme hakkı kira ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca açık teklif usulü ile 07.08.2023 Pazartesi günü saat:14.00’da Başhekimliğimizce teşekkül edecek Komisyonca  Araç Devlet Hastanesi  2.katındaki Toplantı Salonunda yapılacaktır.

2-İhaleye katılacak isteklilerin;

a)Geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu (Teminat mektubunun Geçici, süresiz, limit içi olması ve teyit yazısının da ibrazı gerekir)

(Geçici teminatı nakit yatıracak olan istekliler Halk Bankası Kastamonu Şubesi  TR100001200948200044000015 İban nolu hesabına yatıracaklardır.

b)Gerçek kişilerin; yerleşim yeri ve diğer adres belgesini (ikametgâh ilmühaberi), aslını ibraz etmek suretiyle nüfuz cüzdanı fotokopisini veya nüfus kayıt örneğini,

c)Tüzel kişiler ise; ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, kayıtlı olduğu oda sicil kaydı ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi ve imza sirkülerinin aslını veya noter tasdikli örneğini,

d)Vekâleten ihaleye katılacakların noter tasdikli vekâletnamelerini ve (b) maddesinde gerçek kişilerden istenen tüm belgeleri

e)İhaleye ortaklık şeklinde iştirak halinde ortaklık girişim belgesi ve her ortak için ilgisine göre (b) ve (c) maddesinde istenen tüm belgeleri,

İhale başlama saatine kadar Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri zorunludur.

3-İhale ile ilgili şartname mesai saatleri içerisinde Araç Devlet Hastanesinden  ücretsiz olarak görülebilir.

4-Kira ihale bedelleri üzerinden KDV (Taşınmaz mal kiralamaları KDV’den müstesnadır.) ile diğer vergiler, harçlar ve diğer yasal gider bedelleri peşin olarak tahsil edilecektir. Yıllık kira bedeli aylık taksitler halinde ödenebilecektir.

5-Faks ve elektronik posta ile yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.

6-Bu ihaleye ilişkin bilgiler Müdürlüğümüzün https://aracdh.saglik.gov.tr/ adresinden görülebilir.

7-Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

KİRALAMASI YAPILACAK İŞLETME HAKKI:

Sıra No

İlçesi

Mahalle/Köy

Ada

Parsel

Kiralanacak Alan (m2)

Kiralanacak Yer, Amacı ve Kira Süresi

1.Yıl Tahmini Kira Bedeli (TL)

Geçici Teminat Miktarı (TL)

İhale Tarihi

İhale Saati